Skip to main content

Geef uw tuin lekker makkelijk water

Het plaatsen van een Hedera schutting

Als u nou snel een groene schutting wenst op uw terrein, denk dan eens aan een Hedera schutting. Het grote voordeel van een deze schutting is dat de plant bijzonder snel groeit en er zo heel snel een schutting ontstaat. Het kost u wel wat moeite, al kunt u ook kiezen voor ontzorging.

Ideale planten voor schuttingen, scheidingen en aan de muren

Een Hedera is een klimop, en van een dergelijke plant is bekend dat ze voor vrolijkheid zorgen. Hedera’s zijn ideale planten voor schuttingen, scheidingen en aan de muren. De plant groeit bijzonder snel en dus perfect om de erfgrens mee aan te geven. Nou kunt u prima met behulp van betongaas of gaaspaneel aan de slag en zelf de Hedera’s aan het gaas bevestigen. Het is een weliswaar leuk, maar ook arbeidsintensief proces. Een proces dat al begint met het inmeten en plaatsen van de palen met de panelen of met betongaas, nog voordat u zich met de planten bezig kunt houden.

Laat u op het gebied van een Hedera schutting volledig ontzorgen

Als u wel een Hedera schutting van 180 x 180 wenst maar geen tijd of zin heeft, dan kunt u zich volledig laten ontzorgen. U kunt bijvoorbeeld bij de specialist kiezen voor een kant en klare schutting. U kiest dan voor de aanplantservice van de specialist in Hedera schuttingen. Deze service is perfect voor die groep mensen die geen tijd, geen zin of simpelweg niet de mogelijkheid hebben om zelf een mooie Hedera schutting aan te leggen. Voordeel is dat u zo dus zeer snel over een Hedera schutting beschikt. U geeft gewoon een datum aan die past en op die dag zal de schutting geplaatst worden. Zo ervaart u zelf geen gedoe met aanplanten. Kiezen voor deze manier bespaart u heel erg veel tijd en is voor veel mensen de beste optie.

Geen sjouwwerk en altijd waterpas

Wat u ook kunt doen als u wel een Hedera schutting wilt maar geen tijd hebt, is in elk geval de gaas-panelen laten plaatsen. Dit bespaart u in elk geval het sjouwwerk en het gedoe met de panelen. In feite geldt hetzelfde als u kiest voor het laten plaatsen van betongaas, waarmee u een Hedera schutting kunt realiseren. De specialisten zorgen er dan voor dat alles waterpas en in gereedheid is, waardoor u opnieuw niet zelf met de palen en het betongaas in de weer hoeft. En zo kunt u zich volledig laten ontzorgen en zo kunt u zonder enige moeite te hoeven doen toch een Hedera schutting realiseren.

Fraaie in- en aanvulling van de tuin

Echte liefhebbers zullen dit zeker niet willen, omdat zij het liefst alles zelf willen doen. Dit kan natuurlijk ook. In alle gevallen krijgt u een schutting die niet alleen aangeeft waar de erfgrens loopt, maar ook nog eens een zeer fraaie invulling en aanvulling is van uw tuin. Niet voor niets kiezen steeds meer mensen juist voor deze bodembedekker als plant voor de schutting. Het kost u zelf even tijd, het resultaat mag er echter altijd zijn.